1 Aralık 2008

Death Sentence - Ölüm Emri

Death Sentence - Ölüm Emri




Testere-I'in yönetmeni James Wan'ın, vasatın üstü olarak nitelendirebileceğimiz bu filminde karıncayı bile incitemeyecek derecede nazik ve şefkatli bir babanın, eğer "dokunulmaz"ına dokunulduğu takdirde, nasıl bir ölüm makinesine dönüşebileceği anlatılmaktadır.
Film konusu itibariyle sıradan yada klişe sayılabilecek bir film ancak Kevin Bacon'ın oyunculuğunun ve adaletin mahkemeler tarafından değil de kişinin kendisince verilebileceği duygusunun,filmden zevk almaya yeteceği kanaatindeyim.Çaresizliğin, insanın en korkusuz olabileceği durumları doğuracağı ve hayatta asla yıkamayacağı tabuların bir anda yıkılacağını, güzel aksiyon sahneleriyle destekleyen bir film.



Film asla bir başyapıt niteliğinde olamayacak kadar normal ancak izlenmesi gerekecek kadar da içerik sahibi bir film.En azından oyunculuk izlemek için Kevin Bacon bir çok hüner sergilemektedir.Basit bir konuyu nasıl izlenesi hale getirdiğini görmelisiniz.

102 dk.lık bu filmde Bacon'a, Garrett Hedlund, Kelly Preston, Aisha Tyler ve John Goodman eşlik ediyor.



Bir not: Filmin theme soundtrack'ini de dinlemenizi tavsiye ederim.Gerçekten filmin duygusunu çok yi anlatan bir parça.(Pilot Speed-Alright)





IMDB: 6.8 puan
Beyazperde: 7.6 puan
Yapım Yılı: 2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder