2 Eylül 2013

Aids’li Ron Woodroof'un Hayatı Film Oluyor!





Uyuşturucu bağımlısı ve HIV taşıyıcısı (AIDS) Ron Woodroof'un yaşam mücadelesini konu alan Dallas Buyers Club filminin ilk görüntüleri yayınlandı. Filmin başrolü için seçilen Matthew McConaughey'in rolü için yaklaşık 20 kilo verdiği bilgisi fragmandan da rahatlıkla anlaşılabiliyor.

1986'da bu amansız hastalığa yakalanan Ron Woodroof'a doktorlar en fazla 30 gün ömür biçer ancak Ron mücadeleyi bırakmaya niyetli değildir. Food and Drug Administration (FDA) tarafından onaylı olarak kullanılabilen tek ilaç olan AZT ile kalan ömrünü tamamlaması beklenen Ron, çareyi doğal bitkilerde yani alternatif tıpta arar. Bu doğal bitkiler ve yöntemleri araştırdıkça bir yandan da müthiş bir ilişki ağı oluşur. Ve Ron, bu sayede Dallas Buyers Club adının verdiği bir kulüp kurar ve FDA'nın ilaçları yerine doğal yöntemlerle tedavi olmak isteyen onlarca insan bu kulübe katılır. İşte bu noktadan sonra ilaç endüstrisinin lobileri bu durumu engellemek adına Ron Woodroof'a savaş açar.

Yakışıklı oyuncu Matthew McConaughey rol için 20 kilo verdi.

30 gün yaşarsın denmesine rağmen teşhisin konulmasından sonra kendi yöntemleriyle tam 2191 gün hayatta kalan Ron Woodroof'un yaşam mücadelesini gözler önüne seren filmin yönetmenliğini Jean-Marc Vallée yapıyor. Başrollerinde Matthew McConaughey, Jennifer Garner ve Jared Leto'yu izlediğimiz filmin gösterim tarihi ise 1 Kasım 2013.


İyi seyirler...


İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Dallas Buyers Club

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder