20 Eylül 2013

Madonna'nın Kısa Filmi Geliyor!



Dünyaca ünlü sanatçı Madonna düşünce ve ifade özgürlüğüne dikkatleri çekmek için Steven Klein ile birlikte 17 dakikalık siyah beyaz bir kısa film çektiğini açıkladı.


Son yıllarda politik mesajlar vermesiyle dikkat çeken Madonna, 24 Eylül'de internet ortamında yayınlanacağı açıklanan Secret Project Revolution'da ("Gizli Proje Devrimi") parmaklıklar ardında görülüyor. İşkenceye maruz kalanları sanatsal bir dille aktarmaya çalışan filmin 46 saniyelik kısa fragmanı, yine Madonna'nın kurduğu ve dünyada var olan işkencelerin ve adaletsizliklerin halka açık şekilde konuşulacağı platform olan Art For Freedom (Özgürlük İçin Sanat) sitesinde yayınlandı. 

Madonna, yeni filminin ve kurduğu yeni platform Art For Freedom'un, baskılara, anlayışsızlıklara ve hoşgörüsüzlüklere karşı seslerini duyurmak ve harekete geçirmek isteyen insanlara bir araç olmasını umduğunu dile getirdi.


Filminde, Demokrasi kavramı üzerine ağır eleştiriler sergileyecek olan Madonna, bundan sonraki yaşantısında, politik eylemler ve söylemler yapmaya devam edeceğe benziyor. Bu arada eleştirmenler tarafından Secret Project Revolution'ın, büyük ses getireceği yorumları yükseliyor.

Madonna hayranlarının merakla beklediği filmin kısa fragmanı ile sizleri baş başa bırakıyorum...

İyi seyirler..



İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Secret Project Revolution


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder