6 Eylül 2013

Robocop Geri Dönüyor! İlk Fragmanı Yayınlandı!


1987'nin unutulmaz robotik yapımı Robocop, tam 27 yıl sonra tekrar karşımıza çıkıyor. Paul Verhoeven yapımı filmi, çıktığı dönemde şahsen ben o günkü bölümü başlasın diye saat sayardım. Hergün yeni bir suçlu peşinde koşan Robocop kimi zaman insan suçluları kimi zaman da robot suçluları kovalardı. Hele ki bacağındaki silahın çıkış şekli yok mu! Tam bir efsaneydi çocukluğumuzda. İşte, soluksuz izlediğimiz o Robocop, Detroitte kentini korumak için yine iş başında.

Filmin bu kez yönetmen koltuğunda José Padilha oturuyor. Başrollerde ise Gary Oldman, Michael Keaton ve Samuel L. Jackson'ı izliyoruz. Fragmandan da anlaşılacağı üzere, çok daha teknolojik, çok daha hızlı ve çok daha kuvvetli bir Robocop bizi bekliyor. Aradan geçen 27 yılda gerçek hayatımızda yaşanan teknolojik gelişmeleri, filmin görsellerinde de haliyle görebiliyoruz. Senaryoya -fragmandan anlaşıldığı kadarıyla- sadık kalındığını söyleyebiliriz. 

2014 Şubat ayında vizyona girecek ve izleyiciye etkileyici aksiyon sahneleri sunacak olan yeni Robocop'un ilk fragmanı ile sizleri baş başa bırakalım.

İyi seyirler...


İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Robocop



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder