15 Ağustos 2013

"300: Bir İmparatorluğun Yükselişi"nin Fragmanı Yayınlandı!

Büyük bir hayran kitlesi olan 300 Spartalı, bundan tam 7 yıl önce Zack Snyder yönetmenliğinde çekilmişti. Film, o dönem senaryosundan ziyade, özellikle görsel efektleri ile izleyiciyi büyülemişti. İşte tam 7 yıl sonra 300'ün devam filmi tekrar izleyici ile buluşuyor.

300: Rise of an Empire (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi) bu kez Noam Murro yönetmenliğiyle karşımıza çıkıyor. Yayınlanan ilk fragman, yine bizi büyük bir heyecanın beklediğini gösteriyor. İkinci filmde, serinin ilk filmindeki karakteristik görselliğe ve çizgi roman ruhuna sadık kalacağını şimdiden söylemek mümkün. 

Baş rollerde, Kral Leonidas'ın eşi Kraliçe Gorgo'yu canlandıran Lena Headey'i, Xerxes ile savaşan Spartalı Themistocles rolüyle Sullivan Stapleton'u, Xerxes rolüyle Rodrigo Santoro'yu ve Artemisia rolüyle de Eva Green'i görüyoruz. Lena Headey'e bir parantez açmak istiyorum. Kendisi sanki tam bu roller için biçilmiş bir kaftan gibi. Ne zaman bir eski zaman savaş filmi görsem kraliçe rolünde hep onu görecekmişim gibi geliyor. Hem, ilk 300 filminde, hem de popüler dizi Game Of Thrones'daki performansı da zaten buralara boşuna gelmediğini gösteriyor.

Türkiye gösterim tarihi 7 Mart 2014 olan, Perslerle Spartalıların savaşını anlatan devam filmi 300: Rise of an Empire (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi)'in ilk fragmanını yazının altında bulabilirsiniz.


İŞTE FİLMİN FRAGMANI

300: Rise of an Empire (300: Bir İmparatorluğun Yükselişi)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder