28 Ağustos 2013

'Jon Snow' Gladyatör Rolü İle Karşımızda!



Tüm bölümlerini soluksuz izlediğimiz, her bir bölümüne 5 milyon dolar harcanan ünlü televizyon dizisi Game of Thrones'un ('Taht Oyunları') Winterfell Lordu olan Ned Stark'ın piçi (dizideki tabiri ile) Jon Snow rolü ile tanıdığımız Kit Harrington yeni filmi Pompeii ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Her ne kadar dövüş arenaları, intikam, kan ve savaş gibi tarzlarda onlarca film olsa da, bir yenisini görmek izleyiciyi her seferinde heyecanlandırabiliyor. İşte Kit Harington da karizmatik fiziği sayesinde ön plana çıktığı Pompeii'de, Vezüv Yanardağı'nın püskürmeye başladığı dönemlerde Napoli'ye doğru yol alan gemideki bir kölenin hem aşık olduğu kadını hem de arenada esir tutulan gladyatör dostunu kurtarmasını konu alıyor.

Kat Harington'a başrolde Sucker Punch'tan hatırlayacağımız Emily Browning ve gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri kabul edilen Matrix'in Trinity'si Carrie-Anne Moss eşilik ediyor. Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson'un yaptığı Pompeii 24 Şubat 2014'te Türkiye'de vizyona girecek. 

Yüksek hasılat yapması beklenen bol aksiyonlu Pompeii'nin, Oscar'da ne kadar ödüle aday gösterileceği tartışıla dursun, izleyiciyi Jon Snow'un yoğun fittness yaparak şekillendirdiği estetik vücuduna ve  bol kanlı dövüş sahnelerine odaklandırdığı aşikar.

Filmin yayınlanan orijinal fragmanı ile sizleri baş başa bırakma vakti geldi sanırım.

İyi seyirler...



İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Pompeii


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder