29 Temmuz 2013

Captain Phillips'ten İlk Görüntüler!

tom hanks captain phillips movie poster first


Kaptan Richard Phillips'i ünlü oyuncu Tom Hanks'in canlandıracağı Captain Phillips filminin ilk fragmanı ve ilk posteri yayınlandı!

2009 Nisan'ında, Maersk gemisini içindeki mürettebatıyla birlikte Somalili korsanlar kaçırmıştı. Tüm dünyanın merakla izlediği olaylar sırasında korsanlar geminin Kaptanı Richard Phillips'i bir filikaya koydular ve yanlarında rehin tuttular. Kaçırılına geminin yakınlarına Amerikan savaş gemileri de yanaşmıştı ve korsanlarla pazarlıklar başlamıştı. Ancak korsanların Phillips'i bırakmaya pek niyetinin olmadığı anlaşılınca ve de zaman gittikçe ilerledikçe bizzat başkan Obama'nın emriyle keskin nişancılar devreye girmiş ve 3 korsanı etkisiz hale getirip, 4.sünü de canlı yakalayarak Kaptan Phillips'i kurtarmıştı.

Bu gerçek olaydan esinlenen yönetmen Paul Greengrass tarafından çekilen filmde başrolü Tom Hanks oynayacak. Hanks'e filmde Catherine Keener, Michael Chernus, Max Martini gibi oyuncular eşlik edecek. Filmin uluslararası medyaya yeni görüntüleri ve fragmanı da düşmeye başladı. İşte Captain Phillips'ten ilk görüntüler.

Biyografi tarzındaki filmin Amerika'daki gösterim tarihi 11 Ekim 2013. Türkiye'ye ne zaman geleceği ise merak konusu.


İŞTE FİLMİN FRAGMANI!

Captain Phillips



Source: Movieweb

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder